Depuis le 1er mai 2010, Hof ter Dijle accueille des dîners agréables avec un service personnalisé. Toute notre équipe est toujours prête à vous servir avec plaisir et enthousiasme !
En famille, entre amis ou entre collègues, vous pouvez profiter d’un cadre agréable et confortable. Outre les plats du menu fixe, vous pouvez également choisir parmi un éventail de suggestions.
Avec celles-ci, le chef apporte à chaque saison une parcelle différente de la nature à la table. Les légumes, les herbes et bien évidemment les asperges fraîches proviennent de notre propre jardin.

Hof ter Dijle est accessible par le chemin de halage le long de la Dijle, à la jonction cycliste 22, et est donc la halte idéale pour les cyclistes et les randonneurs. La brasserie est reconnue comme café-vélo dans le Brabant flamand et dispose de sa propre borne de recharge pour vélos.

Vous pouvez également nous rejoindre pour prendre une bonne tasse de café en feuilletant le journal ou pour prendre un verre ou un snack. Vous pouvez également surfer gratuitement via notre hotspot wifi.
Dès les premiers rayons de soleil, vous pourrez profiter de notre vaste et paisible terrasse-jardin. Les enfants peuvent s’amuser dans l’aire de jeux.

Notre établissement est spacieux. Néanmoins, nous vous conseillons de réserver une table le week-end ou les jours de fête, les jours de pont et les jours ensoleillés. Même pour les grands groupes, nous demandons toujours une réservation à l’avance afin de pouvoir vous servir de la meilleure façon possible.

Suggesties

Vaste kaart

 

Hoofdgerechten, behalve de pasta’s, zijn met aardappelgerechten (frieten, kroketten, rösti’s, of gebakken krieltjes) inbegrepen.

Vanaf een gezelschap van 5 personen, serveren we maximaal 4 verschillende gerechten

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes
Pompoen-wortelsoep met of zonder kokosmelk
Ambachtelijke kaaskroketten met een fris slaatje1/2ST
Ambachtelijke garnaalkroketten met een fris slaatje1/2ST
Duo Ambachtelijke kaas – garnaalkroketten
Carpaccio van ossehaas

Salades

Salade gegrilde geitenkaas appel met of zonder spek
Salade Hof ter Dijle seizoensgroentjes (kip, scampi en spek)

Pasta’s

Spaghetti Bolognaise
Pasta Scampi Chef (getomateerde curry-roomsaus)
Pasta pompoen en boerenkool in roomsaus (met of zonder spek)
Wok van eend met najaarsgroentjes en noedels
Vegetarische wok met najaarsgroentjes en noedels
Vegetarische pasta met een tomatensausje
Vegetarische risotto met, champignons en najaarsgroentjes

Vis

Scampi curry met grondwitloof en roomVG/HG
Scampi Chef met een getomateerde curry roomsausVG/HG
Scampi met gestoofde groentjes en tomatensausVG/HG
Gamba’s met een fris slaatje en tartaarVG/HG
Zalm met fris slaatje en tartaar
Lenghaasje met preiroomsaus
hoofdgerecht: aardappelgerechten inbegrepen

Vlees

Parelhoen met portjus, gestoofd grondwitloof en wintergroentjes
Koninginnenhapje op moeders wijze
Ierse Angus Aberdeen Chateau met slaatje en saus naar keuze±250g
Ierse gerijpte Rib Eye met een slaatje en saus naar keuze±350g
Saus: portjus, champignon, peper, bearnaise
Ribben gemarineerd of met look
Ribben gekarameliseerd of met look
Eendeborst met sinaasappelsaus, gestoofd grondwitloof en wintergroentjes
Hespenrolletjes met grondwitloof in kaassaus 3st
aardappelgerechten en saus inbegrepen

Kindergerechten

Dagsoep
Spaghetti Bolognaise
Curryworst met slaatje en frietjes1 / 2 stuks
Kippenspiesje met appelmoes en frietjes
Koninginnenhapje op moeders wijze
Fish stick met frietjes

Hapjes

Portie kaas
Portie salami
Portie gemengd
Portie olijven
Warme hapjes (12 stuks)
Schotel Hof ter Dijle
Portie kippenboutjes (9 stuks)
Portie bitterballen (9 stuks)
Portie calamares (9 stuks)
Portie mini loempia’s (9 stuks)

Pannenkoeken

Tussen 14:00 en 17:00

Suiker
Siroop
Confituur
1 stuk
Bolletje vanille
Mikado
Supplement slagroom

Desserten

Coupe vanille (vanille, mokka, aardbei, en chocolade) 1 bol 2 bollen
Coupe mokka
Coupe chocolade
Coupe caramel
Coupe brésilienne
Coupe advocaat
Kleine dame blanche
Dame blanche
Dame noire
Supplement slagroom
Supplement chocoladesaus
Supplement advocaat
Moelleux met vanilleijs en rood fruit
Appelstrudel met vanilleijs en slagroom
Coupe colonelle
Crème Brûlée

Aardappel gerechten

Frieten
Kroketten
Rösti
Krieltjes
Puree
Extra saus / mayo / ketchup

Réservation

Réservez en ligne: rapide et facile!

S’il vous plaît réserver au moins deux jours à l’avance. Pour les réservations à plus brève échéance, s’il vous plaît nous contacter en appelant au +32 16 84 34 64.

    Contact

    Brasserie Hof ter Dijle
    Keerbergenbroek 79
    3150 Haacht
    +32 16 84 34 64
    info@HofterDijle.be

    FR

    Heures d’ouverture

    FR
    Lundi:Fermé
    Mardi:Fermé
    Mercredi:Fermé
    Jeudi:Fermé
    Vendredi:17 h 00 – 20 h 30
    Samedi:12 h 00 – 21 h 00
    Dimanche:12 h 00 – 20 h 30