Since May 1, 2010 Hof ter Dijle has become the place to have a pleasant dinner with friendly service.
Our entire team is always ready to serve you with joy and great enthusiasm!
Together with family, friends or colleagues you can have a great time in a very nice and comfortable environment.
Besides the dishes from the fixed menu, you can also choose from a range of suggestions. With these, the chef brings a little slice of nature to the table every season. Vegetables, herbs and certainly the daily fresh asparagus are from our own garden.

Hof ter Dijle is accessible from the towpath along the Dijle, via bicycle junction 22, and is therefore the ideal resting place for cyclists and hikers. The brasserie is recognized as a bicycle café in Flemish Brabant and has its own bicycle charging point.
You can also join us for a nice cup of coffee while browsing the newspaper or for a drink or a snack. You can surf for free via our wifi hotspot.

From the first ray of sunshine, you can enjoy our large and relaxing garden terrace. Children can have fun in the play area.
Our restaurant is spacious. Nevertheless, we would like to advise you to reserve a table on weekends or on party, bridge and also sunny days.
Also for larger groups we always ask for a reservation in advance, so that we can serve you optimally.

Suggesties

Vaste kaart

 

Hoofdgerechten, behalve de pasta’s, zijn met aardappelgerechten (frieten, kroketten, rösti’s, of gebakken krieltjes) inbegrepen.

Vanaf een gezelschap van 5 personen, serveren we maximaal 4 verschillende gerechten

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes
Pompoen-wortelsoep met of zonder kokosmelk
Ambachtelijke kaaskroketten met een fris slaatje1/2ST
Ambachtelijke garnaalkroketten met een fris slaatje1/2ST
Duo Ambachtelijke kaas – garnaalkroketten
Carpaccio van ossehaas

Salades

Salade gegrilde geitenkaas appel met of zonder spek
Salade Hof ter Dijle seizoensgroentjes (kip, scampi en spek)

Pasta’s

Spaghetti Bolognaise
Pasta Scampi Chef (getomateerde curry-roomsaus)
Pasta pompoen en boerenkool in roomsaus (met of zonder spek)
Wok van eend met najaarsgroentjes en noedels
Vegetarische wok met najaarsgroentjes en noedels
Vegetarische pasta met een tomatensausje
Vegetarische risotto met, champignons en najaarsgroentjes

Vis

Scampi curry met grondwitloof en roomVG/HG
Scampi Chef met een getomateerde curry roomsausVG/HG
Scampi met gestoofde groentjes en tomatensausVG/HG
Gamba’s met een fris slaatje en tartaarVG/HG
Zalm met fris slaatje en tartaar
Lenghaasje met preiroomsaus
hoofdgerecht: aardappelgerechten inbegrepen

Vlees

Parelhoen met portjus, gestoofd grondwitloof en wintergroentjes
Koninginnenhapje op moeders wijze
Ierse Angus Aberdeen Chateau met slaatje en saus naar keuze±250g
Ierse gerijpte Rib Eye met een slaatje en saus naar keuze±350g
Saus: portjus, champignon, peper, bearnaise
Ribben gemarineerd of met look
Ribben gekarameliseerd of met look
Eendeborst met sinaasappelsaus, gestoofd grondwitloof en wintergroentjes
Hespenrolletjes met grondwitloof in kaassaus 3st
aardappelgerechten en saus inbegrepen

Kindergerechten

Dagsoep
Spaghetti Bolognaise
Curryworst met slaatje en frietjes1 / 2 stuks
Kippenspiesje met appelmoes en frietjes
Koninginnenhapje op moeders wijze
Fish stick met frietjes

Hapjes

Portie kaas
Portie salami
Portie gemengd
Portie olijven
Warme hapjes (12 stuks)
Schotel Hof ter Dijle
Portie kippenboutjes (9 stuks)
Portie bitterballen (9 stuks)
Portie calamares (9 stuks)
Portie mini loempia’s (9 stuks)

Pannenkoeken

Tussen 14:00 en 17:00

Suiker
Siroop
Confituur
1 stuk
Bolletje vanille
Mikado
Supplement slagroom

Desserten

Coupe vanille (vanille, mokka, aardbei, en chocolade) 1 bol 2 bollen
Coupe mokka
Coupe chocolade
Coupe caramel
Coupe brésilienne
Coupe advocaat
Kleine dame blanche
Dame blanche
Dame noire
Supplement slagroom
Supplement chocoladesaus
Supplement advocaat
Moelleux met vanilleijs en rood fruit
Appelstrudel met vanilleijs en slagroom
Coupe colonelle
Crème Brûlée

Aardappel gerechten

Frieten
Kroketten
Rösti
Krieltjes
Puree
Extra saus / mayo / ketchup

Reservation

Make a reservation online: fast and easy.

Please make your reservation at least two days in advance. For short-term reservations, please contact us by phone on +32 16 84 34 64.

    Contact

    Brasserie Hof ter Dijle
    Keerbergenbroek 79
    3150 Haacht
    +32 16 84 34 64
    info@HofterDijle.be

    Opening hours

    EN
    Monday:Closed
    Tuesday:Closed
    Wednesday:Closed
    Thursday:Closed
    Friday:17:00 – 20:30
    Saturday:12:00 – 21:00
    Sunday:12:00 – 20:30